Designers Day

OPENDEURDAG voor (toekomstige) interieur professionals & designers bij Vitra Circle en Rotor DC

Op donderdag 16 mei organiseren we, samen met onze buren van Rotor DC, een “Designers Day”: een opendeurdag speciaal voor alle (toekomstige) professionals in de interieurinrichting. Kom tussen 15u en 20u langs en neem een kijkje achter de schermen van ons bedrijf dat sinds 2017 Vitra meubelen en accessoires een tweede leven geeft. Zowel voor de inrichting van kantoren als voor privé woningen vindt u bij Vitra Circle een grote voorraad onmiddellijk leverbaar designmeubilair.

 

Vitra Circle en duurzaamheid

Ontdek tijdens de Designers Day de vele manieren waarop wij duurzaamheid prioriteit geven in onze dagelijkse werkzaamheden. Maak kennis met de nieuwste gerecycleerde materialen, doordacht productontwerp, herstellingsinitiatieven & partnerschappen die bijdragen tot de langere levensduur van onze producten. In onze gezellige bar kan u gezellig napraten en desgewenst met ons bespreken hoe we partners kunnen zijn voor uw toekomstige projecten met circulair meubilair. Als blijk van waardering voor uw deelname maakt u bovendien kans op een bijzondere prijs!

 

Maak kennis met Rotor DC: de specialist in het hergebruik van bouwmaterialen.

U steekt letterlijk de straat over om te ontdekken wat Rotor DC te bieden heeft:  een unieke kijk in de verschillende ateliers, een niet te missen conferentie “Facilitating the integration of reclaimed building materials in architectural projects” en nog veel meer. Ontdek hier het volledige programma.

 

Parking: Vooraf inschrijven is niet nodig. Wij voorzien doorlopend hapjes en drankjes in onze bar. U kan gratis gebruik maken van onze ruime parking om beide bedrijven te bezoeken.

Een voorsmaakje: klik hier en ontdek hoe de nieuwe Eames Plastic Chair RE in Duitsland geproduceerd wordt uit huishoudelijk afval.

Meer nieuws

Winkelmand Artikel verwijderd. Herstellen
  • No products in the cart.