Hoe werkt het?

Showroom- en stockmodellen 

Ons aanbod bestaat uit showroom- en stockmodellen. Hierdoor kunnen de producten beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten. Het Vitra Circle aanbod wordt wekelijks aangevuld, houd het menu ‘new arrivals’ dus goed in het oog.

Voor thuis

Voor uw kantoorproject

Vitra Circle Shop Brussels

Kom naar onze Vitra Circle winkel te Evere waar u elke vrijdag en zaterdag kan rekenen op het deskundig (interieur) advies van onze shopmanager Nicolas voor de inrichting van uw woonruimte, thuiskantoor, etc. U kan rustig de tijd nemen om de producten te testen en de eventuele gebruikssporen van dichtbij te bekijken.

Na elektronische betaling, neemt u uw aankopen meteen mee naar huis en kan het product beginnen aan zijn tweede leven.

Alle producten kunnen met ecochèques betaald worden (Pluxee, Edenred, Monizze).

Online aankoop via Click&Collect

Reserveer uw product door gebruik te maken van de functie ‘Click & Collect’: betaal online en kom de producten op afspraak afhalen in Evere.

Uw B2B kantoorproject

Heeft u een kantoorproject waar circulaire producten geïntegreerd kunnen worden? Neem dan contact op met onze shopmanager Nicolas en maak dan een afspraak om naast onze B2B showrom ook onze aparte opslagruimte te bezoeken (naast ons online aanbod valt er nog veel meer te ontdekken!). Alle producten zijn in meerdere stuks beschikbaar en onmiddellijk leverbaar.

Opgelet: alle geafficheerde prijzen zijn inclusief BTW, uw extra B2B voorwaarden worden op aanvraag gecommuniceerd.

Klik hier om naar de B2B producten te gaan.

Voor uw kantoorproject

Uw kantoorproject

Heeft u een kantoorproject waar circulaire producten geïntegreerd kunnen worden? Maak dan een afspraak om samen met onze shopmanager Nicolas onze aparte opslagruimte voor B2B producten te bezoeken. Alle producten zijn in meerdere stuks beschikbaar en onmiddellijk leverbaar. Plaats alle producten die u interesseren in de offertemand en stuur ons uw aanvraag door zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Indien u een nieuw Vitra product wenst bij te bestellen, kan dit steeds bij een van de Vitra verdelers.

Openingsuren

Openingsuren

Open elke vrijdag (9u-17u) en zaterdag (10u-17u). 

Betaling

Betaling

Wij aanvaarden enkel elektronische betalingen (Bancontact/Maestro, MasterCard, Visa, V-Pay, Visa Electron). U kan ook betalen via ecocheques. Op aanvraag maken wij een factuur op.

Garantie

Garantie

Alle producten worden door een deskundige grondig nagekeken en indien nodig gereinigd of hersteld. Hierdoor kunnen wij u – net zoals bij nieuwe Vitra producten – laten genieten van een garantie van 2 jaar.

Transport

De online Vitra Circle aankopen via ‘Click & Collect’ kunnen enkel afgehaald worden tijdens de openingsuren van de Vitra Circle Shop: op vrijdag (9u-17u) en zaterdag (10u en 17u).

Aankopen in de winkel van Vitra Circle dienen steeds de dag zelf meegenomen te worden: op vrijdag van 9u tot 17u en op zaterdag tussen 10u en 17u.

Ben je niet in de mogelijkheid om zelf in te staan voor het transport, dan kan je hiervoor eventueel een beroep doen op de diensten van onze vaste partner ‘X-team’. Vraag ons vrijblijvend meer inlichtingen.

Frequently Asked Questions

1. Kan ik een product reserveren of op voorhand betalen?

De ‘Click & Collect’ producten kan u onmiddellijk online betalen en worden bijgevolg voor u persoonlijk gereserveerd. Klik hier voor meer info.

De producten zonder deze online aankoopmogelijkheid “Click & Collect” kan je enkel ter plaatse in de Vitra Circle shop aankopen. Deze producten kan u niet reserveren omdat wij u eerst de kans willen geven om eventuele gebruikssporen of beschadigingen van dichtbij te bekijken.

2. Waarom kan ik niet alle producten online aankopen via ‘Click & Collect’?

Het Vitra Circle aanbod bestaat uit showroom- en stockmodellen die soms beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten.

Vooraleer u deze producten aankoopt, willen wij u de kans geven deze producten van dichtbij te bekijken.

De producten die we via Click & Collect aanbieden zijn grondig geïnspecteerd en bevatten geen beschadigingen of gebruikssporen.

3. Worden producten aan huis geleverd?

Vitra Circle staat niet in voor het transport van je aankopen, ook niet de producten die u aankoopt via ‘Click&Collect’.

Je kan hiervoor echter wel een beroep doen op de diensten van de nabijgelegen verhuisfirma ‘X-team‘. Meer info over hun werking en tarieven vind je hier.

4. Kan ik een product terugsturen of omruilen nadat ik het online via “Click & Collect” of fysiek in de winkel heb gekocht?

Ja, u heeft het recht om af te zien van uw aankoop. Raadpleeg hiervoor onze algemene voorwaarden, artikel 9.3.

5. Is er garantie op de Vitra Circle producten?

Alle producten worden door een deskundige grondig nagekeken en hierdoor kunnen wij een hernieuwde garantie van 2 jaar geven.

6. Waar kan ik mijn aangekocht artikel laten herstellen (binnen/buiten de garantieperiode)?

Voor de dienst na verkoop beschikt Vitra Circle over een eigen hersteldienst met gekwalificeerd personeel.

Neem contact op voor een offerte op maat. De kostprijs is afhankelijk van de (beschikbaarheid van de) nodige onderdelen en de geldende garantiebepalingen.

7. Hoe vaak wordt het productaanbod vernieuwd?

Wekelijks worden nieuwe producten toegevoegd. Klik op New Arrivalsom de meest recente artikels te ontdekken.

8. Maakt Vitra Circle deel uit van Vitra?

Vitra Circle is een filiaal van Vitra Belgium N.V. en maakt wereldwijd deel uit van Group Vitra.

In december 2020 werd Vitra Circle Frankfurt geopend, andere steden zullen volgen.

9. Kan ik een nieuw Vitra-product (bij)bestellen?

Vitra Circle verkoopt enkel showroom- en stockmodellen. Indien je een nieuw Vitra product wenst (bij) te bestellen, kan dit enkel via een van de Vitra verdelers.

10. Staat er een bepaald product in de Vitra Circle Shop?

Voor een actueel overzicht van het Vitra Circle aanbod kan je de online catalogus raadplegen. Hier vind je alle producten die momenteel beschikbaar zijn in de Vitra Circle shop.

Enkel indien het product een online aankoopmogelijkheid biedt via ‘Click & Collect’ kan je het meteen online aankopen en je aankoop na afspraak afhalen tijdens de openingsuren van de Vitra Circle winkel op vrijdag en zaterdag tussen 9u en 17u.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Mail het ons

Winkelmand Artikel verwijderd. Herstellen
  • No products in the cart.