Welkom op de jaarlijkse stockverkoop van Vitra!

 

zaterdag 9 december van 9u tot 15u

 

Vitra Circle Brussels

Bazellaan 8

1140 Evere

 

Dit niet te missen event voor designliefhebbers vindt plaats in de winkelruimte én grote stockruimte van Vitra Circle. Geniet van uitzonderlijke voorwaarden en ronde prijzen op producten van Vitra en Artek die gebruikt werden in showrooms, expo’s of fotoshoots.

 

Om een vlotte afhandeling aan de kassa’s te kunnen garanderen is het noodzakelijk dat u zich via onderstaande knop registreert. Om iedereen een aangenaam shoppingmoment te kunnen garanderen, wordt het aantal klanten in de winkel gemonitord en wordt de instroom van extra klanten – indien nodig – gefaseerd.

 

Klik hier als je wil weten hoe je een voucher van €500 kan winnen tijdens onze Sample Sale!

Veelgestelde vragen / verkoopsvoorwaarden:

Kan ik een product reserveren?

We kunnen helaas geen artikels reserveren of een productlijst ter beschikking stellen. Vanaf 6 december vindt u onder aan deze pagina enkele sneakpreviews.

Kan ik de producten online bekijken?

Bij Vitra Circle vindt u het ganse jaar door Vitra-producten aan interessante prijzen. Deze producten kan u zowel in de winkel als via de website  aankopen en beide blijven nog tot en met zaterdag 2 december operationeel. Vanaf maandag 4 december bevriezen wij alle producten en kan u geen aankopen meer doen. Online zal u vanaf dan slechts een fractie vinden van het aanbod dat u tijdens de stockverkoop in de winkel en stockruimte mag verwachten.

Waar vind ik de prijs van het product?

Elk product heeft een prijsetiket. Uw aankoopprijs staat hier niet letterlijk op vermeld maar kan u eenvoudig zelf berekenen. Vind op het etiket de ‘Listprice’ (= winkelprijs incl. BTW). Deel deze prijs door 2, dit is uw aankoopprijs inclusief BTW. Ronde prijsstickers geven bodemprijzen inclusief BTW aan.

Hoe kan ik betalen?

Wij aanvaarden betalingen met krediet- of bankkaart. Alle artikels kunnen ook met eco- of cadeaucheques betaald worden (Edenred, Sodexo of Monizze). Bied u aub aan bij de hiervoor voorziene kassa.

Cash betalen is niet mogelijk.

Krijg ik een aankoopbewijs / factuur?

U krijgt steeds een kopie van de afrekening per mail doorgestuurd.

Op vraag maken wij een factuur op naam op. Gelieve uw facturatiegegevens door te geven tijdens het online inschrijvingsproces. Nadien is dit helaas niet meer mogelijk.

Wordt er verpakkingsmateriaal voorzien?

We denken aan het milieu en daarom vragen we je om je eigen verpakkingsmateriaal mee te nemen (bij voorkeur herbruikbaar). Veel accessoires zitten nog in de originele verpakking, maar voor stoelen en ander meubilair kun je het beste verhuisdekens meenemen. Helaas kunnen we ter plaatse geen verpakkingsmateriaal voorzien.

Wat met omvangrijke aankopen?

Wij vragen u vriendelijk om alle aankopen zelf naar de kassa te brengen en de dag zelf mee te nemen. Indien u een omvangrijke product zoals een sofa wil aankopen, spreekt u een Vitra medewerker aan die u specifieke instructies zal geven ivm de betaling en het transport. Indien gewenst kan u tegen betaling beroep doen op onze vaste logistieke partner ‘X-team’.

Er is voldoende gratis parking op en rond het terrein en een laadzone vlak bij de uitgang.

Kan ik Click & Collect artikels ophalen op 9 december? 

Omwille van de voorziene drukte en om de doorstroom niet te belemmeren, is dit helaas niet mogelijk.

Foto’s en afbeeldingen

Tijdens de Sample Sale worden foto- en/of videoreportages gemaakt ten behoeve van promotionele/marketing doeleinden van Vitra Circle Store Brussel. Foto’s en/of video’s kunnen geplaatst worden op onze website, Instagram en/of onze nieuwsbrief. Wij zorgen ervoor dat u op dit beeldmateriaal onherkenbaar bent. Mocht u toch bezwaar hebben tegen de plaatsing van dit beeldmateriaal, dan kunt u dit laten weten via brussels.vitracircle@vitra.com.

Kan ik mijn aankoop achteraf nog omruilen?

Elke aankoop is definitief. U geniet op elk product een hernieuwde garantie van 2 jaar.

Ik heb mij niet / te laat geregistreerd, wat nu?

U kan zich ter plaatse registreren aan de info-balie. Gelieve dit te doen vooraleer u naar de kassa gaat, hou wel rekening met extra wachttijden.

Hoe kan ik een voucher van €500 winnen tijdens de Sample Sale?

Klik hier als u wil deelnemen aan onze social media wedstrijd.

Kan ik elders nog koopjes scoren?

Zeker! Onze overburen van ROTOR DC bieden in dezelfde fylosofie als Vitra Circle herbruikbare bouwmaterialen aan. Breng hen zeker een bezoekje op de Bazellaan nr. 3.

Onderstaande foto’s geven slechts een klein deeltje weer van de meer dan 1500 verschillende artikels die beschikbaar zijn!

Winkelmand Artikel verwijderd. Herstellen
  • No products in the cart.